Ha érszűkület, akkor Sonotherápia

A korai stádiumában panaszt nem vagy alig okozó érszűkület, és a vele szorosan összefüggő szívinfarktus és agyvérzés vezető halálokként szedi áldozatait. A betegség túl késői felismerésének következménye sokszor végtag amputáció vagy halál.

Nem kellene, hogy így legyen, mert Nagy Lajos természetgyógyász találmánya a Sonotherápia, már 20 éve sikeresen veszi föl a harcot az érszűkület ellen. Betegek tízezrei köszönhetik jobb életkilátásaikat, fájdalommentes életminőségüket vagy megmaradt végtagjaikat ennek a gyógymódnak.

A Sonotherápia alapötlete a tibeti hangtálak gyógyító rezgéseiből ered. Az ősi gyógymód, a széleskörű nemzetközi kutatási eredmények és a modern technika ötvözeteként született meg a 80-as években a mai kor egyik kiemelkedő találmánya.

Nagy Lajos természetgyógyász-feltaláló Hollandiában fejlesztette és klinikailag tesztelte azt az eljárást és készüléket, amely az érszűkülettel, érelmeszesedéssel sikeresen veszi föl a harcot. A klinikai vizsgálatok egyértelműen igazolták a módszer hatásosságát. A 80-as évek végétől napjainkig Hollandiába, Belgiumba, Németországba, Távol-Keletre és Kanadába jutott el ez a fájdalom-és mellékhatás mentes gyógymód.

A Sonotherápia az egyetlen olyan hangterápiás módszer, melynek hatékonyságát placebo kontrollált kettős vak vizsgálat bizonyította, vagyis klinikailag igazolt gyógymódról van szó.

Az alacsony frekvenciájú és energiájú hanghullámok egyén specifikusak, és számítógép által nagyon pontosan irányítottak. A rezgések nem mechanikusan hatnak az érrendszerre, hanem molekuláris és biokémiai katalizátorokként sejtszinten fejtik ki hatásukat. Ezért a Sonotherápiának nincs mellékhatása.

A tartós és hosszú távú javuláshoz 12 héten át naponta egy 15 perces, fájdalommentes ambuláns kezelés szükséges. A hétvégék szabadok. A kúra eredményeként a járástávolság kilométerekre hosszabbodik, az éjszakai lábszárgörcsök megszűnnek, a végtagok átmelegszenek. A szívkoszorú erekben javul a keringés, a szív terhelhetőbbé válik. A hosszú ideje nem gyógyuló sebek begyógyulnak, az amputáció, érműtét sok esetben elmarad. Megelőzésre 30 kezelés elegendő.

Szólj hozzá!