Mire jó a KAQUN víz?

Otto Warburg (1883-1970): Német biokémikus a sejtlégzés terén elért kiemelkedő munkájáért 1931-ben megkapta a fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat.

Otto Wartburg
Otto Wartburg

Az utóbbi évtizedekben tudományos evidenciának számít a tudós egykori felismerése, hogy a daganatos sejtek oxigénhiányos közegben tenyésznek igazán. Csak 2004 és 2006 között több mint 500 publikáció jelent meg a világ különböző tudományos szaklapjaiban, a Nature-től az England Medical Journalig, mely ezt a kérdést taglalja és megállapítja hogy az oxigén hiány jelentősen befojásolja a sejtek tumoros átalakulását és negatív hatású a kemo terápia eredményességére. Az oxigén jelenléte tehát létkérdés.

 

A szervezet oxigén ellátását növeli a magas oldott oxigént tartalmazó Kaqun víz.

KAQUN víz

A KAQUN egy technológia, mely segítségével előállítható egy egyedi molekula szerkezetű víz, mely a rá jellemző módon stabil és kötött formában tartalmaz és tárol oxigént. Egyrészt palackozott ivóvízként, másrészt kádfürdő formájában áll rendelkezésre. A gyártás Magyarországon történik, természetvédelmi területen található forrásból eredő víz felhasználásával.

 

A KAQUN vízzel kapcsolatban sok tévhit kering a világhálón. Szeretnénk leszögezni és egyértelművé tenni mindeki számára, hogy ez a víz nem gyógyszer és nem csodaszer. Ezzel együtt az tudományos tény, hogy miután bekerül a KAQUN víz a szervezetünkbe, pozitív élettani változásokat tapasztalhatunk.

 

A KAQUN saját technológiával készíti a KAQUN vízet, melynek előállítása számítógép vezérelt eljárással történik. A gyártás során nem kerülnek felhasználásra kemikáliák.

 

Nem történik magasnyomású oxigén bevitel az előállítás során!

 

A KAQUN ivóvíz:

  Szénsavmentes

  Kitűnő minőségű forrásvíz az alapja

  Alacsony ásványianyag tartalmú

  Enyhén alkalikus

  Magas oldott oxigén tartalom

  Nem tartalmaz hozzáadott kiegészítőt, kemikálikat

  Ph értéke: 7.1-7.5

 

A KAQUN ivóvizet mindenki fogyaszthatja a sportolókon és egészségtudatos családokon át az idősekig.

 

A KAQUN víz élettani hatásait számos Magyarországon, országos hatáskörű intézményekben készült vizsgálat igazolja.

Szólj hozzá!